Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

qlinker

14 april 2019


16 ruime twee-kamer stadsappartementen te huur in de historische binnenstad  
Vanaf de zomer 2019 verhuurt qlinker 16 ruime nieuwbouw stadsappartementen aan de rand van de historische binnenstad in de nieuwe woonwijk Zijdebalen. 
 
Wie is qlinker? 
qlinker is de nieuwe digitale woningcorporatie en een initiatief van Mitros. Met het eerste project Zijdebalen verhuurt qlinker haar eerste sociale huurwoningen in Utrecht. Bij qlinker willen we alles rond het huren van een huis zo makkelijk, snel, gebruikersvriendelijk en efficiënt mogelijk maken. De woningcorporatie in je broekzak! 
 
Hoe huur je via qlinker? 
We adverteren onze woningen gewoon op WoningNet. Reageren op deze woningen gaat net even anders en kan alleen via qlinker. Houdt vanaf 15 april de site van WoningNet in de gaten. Vanaf dat moment is ook de qlinker-app te downloaden, waar je onze woningen vindt. Bij qlinker regel je alles via de app, waar en wanneer je wilt. Dus het reageren op de woning, en straks ook het ondertekenen van het huurcontract of het aanvragen van een reparatie. We zijn net gestart, dus we leren graag samen met de eerste huurders hoe we steeds kunnen verbeteren! 
 
Wil je alvast meer weten over qlinker? Kijk op www.qlinker.nl
 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.