Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Wonen in het Dorpshart in Hoef en Haag

17 januari 2019


Vanuit huis zijn diverse mooie fietstochten te maken en ook de sportvelden en recreatieplas Everstein liggen in de directe omgeving. En wat dacht u van de Lek(dijk) met haar uiterwaarden? Voorzieningen voor dagelijkse boodschappen en basisscholen zijn in de buurt. Dus landelijk wonen met de grot stad binnen handbereik, kan in Hoef en Haag.

In Het Dorpshart in Hoef en Haag worden 39 woningen gebouwd met verschillende indelingen en woonoppervlakten. De verhuur start op 29 januari en u kunt tot 13 februari 8.00 uur reageren op deze woningen.

Dinsdag 29 januari van 17.00 tot 19.00 uur vertellen wij u graag meer over deze woningen, de huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden. Komt u ook naar de infoavond bij LEKSTEDEwonen?

Foto 2

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd . Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen.
Lees er meer over in het nieuwsbericht.
 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.