Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Veel reacties op onderzoek website

29 augustus 2016


Een aantal weken geleden vroegen we u om een vragenlijst in te vullen over de kwaliteit van onze website. Velen van u hebben dit gedaan. De enquête werd maar liefst 2.667 keer ingevuld! Wij stellen het erg op prijs dat zoveel woningzoekenden hun mening hebben gegeven.  

Momenteel bestuderen we, samen met de woningcorporaties, de uitkomsten. De resultaten delen we binnenkort met u. Ook maken we dan de winnaars van de cadeaubonnen bekend.

Klantpanel
Ook aan onze oproep om deel te nemen aan het klantpanel heeft u massaal gehoor gegeven. Ruim 1.500 van u hebben zich aangemeld. Dit biedt ons een prachtige mogelijkheid om informatie te verkrijgen over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Overigens kunt u zich via deze link nog steeds aanmelden voor het klantpanel. U ontvangt dan ongeveer zes keer per jaar een korte vragenlijst per e-mail over onze dienstverlening of over mogelijke verbeteringen aan de website.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.