Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Resultaten onderzoek website

27 oktober 2016


Eerder dit jaar vroegen wij u om een enquête over onze website in te vullen. Dit deed u massaal en daarmee biedt u ons de kans om de website gericht verder te verbeteren. Uit de antwoorden bleek dat u de website een ruime voldoende geeft, maar dat er zeker nog ruimte voor verbetering is. Daar gaan wij mee aan de slag.  

Hier bent u blij mee

Het hoogste gemiddelde cijfer gaf u het taalgebruik op de website (8,0). Ook de bereikbaarheid, gebruikersgemak en het reageren op woningen scoren goed met cijfers ruim boven de 7. 

Dit kan (en moet) beter
De woningadvertenties scoren matig. Vooral de foto's laten te wensen over (5,5). Terwijl u die juist erg belangrijk vindt. De plattegronden bij de woning kunnen in uw ogen ook beter (6,3), die vindt u namelijk erg belangrijk (8,2). 

Verder blijkt het zoeken naar een woning niet voor iedereen erg makkelijk. Het zoeken op basis van woonwensen krijgt van u een krappe voldoende (6,2). 

De volledige resultaten van de enquête vindt u hier

Dit doen we met de uitkomsten
De resultaten zijn besproken met de corporaties. Zij gaan hun best doen de kwaliteit van hun woningadvertenties te verbeteren. De corporaties zijn zich ervan bewust dat duidelijke informatie nodig is om u te helpen een goede keuze te maken voor een woning. 

Klantpanel Utrecht
Voor de andere verbeterpunten willen we meer weten. In december houden we de tweede enquête onder ons klantpanel. We willen het klantpanel in de toekomst niet alleen vragen naar ervaringen, maar ook betrekken bij mogelijke productverbeteringen of nieuwe functionaliteiten. Meld u daarom aan en denk met ons mee!

Cadeaubonnen
Onder de deelnemers aan het onderzoek zijn drie cadeaubonnen van bol.com verloot. Dit zijn de winnaars:

* P. de Bruin te Linschoten
* M. Kortland te Schiedam
* M. Manintveld te Utrecht

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.