Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging verhuur nieuwbouw Nijeveldsingel

26 maart 2019


foto van Nijeveldsingel

Vooraankondiging

Tijdens de periode van 15 april 2019 tot en met 24 april 2019, adverteert Portaal gefaseerd de woningen via Woningnet. Er zijn twee-, drie- en vierkamer appartementen. Stadsvernieuwingsurgenten uit Hoograven, inclusief terugkeerders, hebben voorrang op andere (stadsvernieuwings)urgenten.

Reageren

U reageert zelf op een woning bij Woningnet. Portaal adverteert dagelijks een blok van 8 woningen.  Zij beginnen met het blok het dichtst bij de Vronensteinlaan. En eindigen met het blok het dichtst bij de De Wierslaan. Op 24 april adverteert Portaal de tweekamer appartementen.

U kunt tussen 15 en 24 april dagelijks op de advertenties reageren van de woningen van uw voorkeur als u aan de voorwaarden voldoet. De sluitingsdatum van de laatste advertentie is 30 april. Vanaf 5 mei informeert Portaal de kandidaten die op de 1e plek voor een woning staan. De kandidaten ontvangen dan ook bericht over het verdere verloop van de aanbiedingsprocedure.

Toegankelijkheid

De meeste woningen in het appartementengebouw aan de Nijeveldsingel zijn toegankelijk voor personen met een rollator of een rolstoel. Uitzondering zijn de maisonnette woningen, in de woning is een trap naar de verdieping. Er komen oplaadpunten voor een scootmobiel. Er is een lift en een intercominstallatie.

Meer informatie over dit nieuwbouwproject.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd . Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen.
Lees er meer over in het nieuwsbericht.
 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.