Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwegein Merwedehof


Woongebouw

De gebouwen aan de Villawal, voormalige kantoorvilla’s, worden omgebouwd naar 87 woningen.  Het complex bestaat uit 46 koopwoningen en 41 huurwoningen. De huurwoningen krijgen allemaal een sociale huur. U kunt voor deze woningen dus huurtoeslag aanvragen.

Alle woningen hebben straks energielabel A.

De entree van de 41 sociale huurwoningen is bereikbaar via een portiekontsluiting aan de zijde van de collectieve binnentuin en staan op een half verdiepte parkeergarage. Elke huurwoning beschikt over een eigen parkeerplaats in deze parkeergarage. Hier zijn ook enkele collectieve ruimten voor de stalling van fietsen en scooters. In het complex is geen lift aanwezig.

De woningen zijn verdeeld over de begane grond en de 1e en 2e etage.

De verwachting is dat de woningen in de tweede helft  van 2016 klaar zijn.

Ligging

Het project Merwedehof ligt in de wijk Centrum/ Merwestein. Openbaar vervoer en het vernieuwde stadscentrum van Nieuwegein liggen op loopafstand. De locatie ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Indeling appartementen

Er zijn woningen met 1 slaapkamer en met 2 slaapkamers. De plattegronden van alle woningen vindt u op www. jutphaas.nl/projecten/merwedehof.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming, deze levert verwarming en warm water. De woningen beschikken niet over een gasaansluiting.

De eerste huurders kunnen zelf keuzes maken voor de keuken en het tegelwerk in de badkamer en toilet. De keuken wordt zonder tegelwerk opgeleverd.

Huurprijzen

De huur van de woningen ligt tussen € 465 en € 680. Dit is inclusief parkeerplaats en exclusief service- en energiekosten.

Het onderhoud van de buitenzijde van de woningen en de parkeergarage valt onder een VvE.

Reageren

De woningen worden allemaal afzonderlijk geadverteerd, in 2 tranches:

Blok 11, 12 en 13: 5 tot en met 11 januari 2016

Blok 6, 7 en 8: 2 tot en met 8 februari 2016

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.