Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwe vormgeving website


De website is vernieuwd en verbeterd.

Wat is er veranderd?
De website heeft een nieuwe en frisse vormgeving, die op elk apparaat overzichtelijk blijft. Zo kunt u altijd en overal naar een woning zoeken en direct reageren.
Nieuw is de handige Help?-knop, bovenaan iedere pagina. Als u daarop klikt, verschijnt er uitleg over de pagina. Zo vindt u uitleg op de plek waar u extra informatie zoekt.

Vertrouwde werking
De opzet en de werking van de website zijn niet veranderd. U logt gewoon in met uw registratienummer en wachtwoord. Dan ziet u het woningaanbod dat het beste past bij uw gegevens en woonwensen. Ook de pagina’s die u kunt vinden via de menubalk zijn onveranderd.

Reactietermijn
Het zoeken naar een geschikte woning is nu nog makkelijker. U kunt met uw smartphone of tablet het woningaanbod bekijken en op ieder moment reageren. De minimale reactietermijn is iets korter geworden. Elke woning staat minimaal vijf dagen op de website. 

Digizine
Heeft u al een gratis abonnement op Digizine? Hiermee blijft u op de hoogte van nieuw aanbod dat aan uw woonwensen voldoet. Zo weet u zeker dat u geen woningen misloopt.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.