Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouwproject Hendrick

08 oktober 2018


In de afgelopen jaren heeft lekstedewonen veel geïnvesteerd in de wijk De Hagen. Door de sloop van een appartementengebouw in de Vijfheerenlanden is de locatie voor gebouw Hendrick ontstaan. Aan deze nieuwe hoofdwandelroute heeft lekstedewonen een gebouw ontwikkeld met 5 benedenwoningen en 10 maisonnettes. De 15 woningen in Hendrick zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

Gebouw Hendrick omvat 15 ruime huurwoningen, die zijn verdeel over drie lagen. De voordeuren van alle woningen grenzen direct aan het nieuw ingerichte parkeerterrein. Op de begane grond komen vijf driekamerwoningen met een terras op het zuiden. De 10 maisonnettes (tweelaagse appartementen) hebben de voordeur en binnenberging op de begane grond. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer, keuken en een mooi balkon op het zuiden, op de tweede verdieping liggen de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De tuin en het ruime terras zijn gericht op het wandelpark aan de zuidzijde. Door in dit gebouw ook 10 maisonnettes te realiseren, worden er nieuwe woningtypen aan de wijk toegevoegd. Met in totaal 5 verschillende typen/indelingen valt er te kiezen in dit project.

Reageren kan van woensdag 17 oktober t/m donderdag 1 november 8.00 uur.


Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 23 mei tot 4 juni 2019 niet bereikbaar. 
Lees er meer over in dit nieuwsbericht

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.