Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouwproject Amelie in Vianen

25 oktober 2018


Het gebouw Amelie komt aan de Hoekenstraat – Lafayettestraat, tegen de kopgevel van gebouw Kruisdistel. Met Amelie krijgt de entree van de wijk voor voetgangers en fietsers een nieuw gezicht. Met de realisatie van dit gebouw wordt de vernieuwing van de buurt Vijfheerenlanden afgerond. Naar verwachting worden de appartementen voor de zomer van 2019 opgeleverd.

In gebouw Amelie worden 18 driekamer appartementen gerealiseerd. In totaal zijn er twee verschillende appartemententypen met een woonoppervlakte van circa 67 m2. De appartementen worden met voorrang toegewezen aan kandidaten met een inkomen tussen de € 36.799,- en € 41.056,- (middeninkomen).

Dinsdag 13 november is er een inloop informatiebijeenkomst over dit project. U kunt tussen 17.00 uur en 19.00 uur binnenlopen bij ons kantoor aan de Hogelandseweg 44 in Vianen. 

Reageren kan van 14 november tot 29 november 8.00 uur.


Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd . Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen.
Lees er meer over in het nieuwsbericht.
 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.