Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuw in Nieuwegein: de Verhuisadviseur Senioren


Verhuisadviseur
Wat kan de Verhuisadviseur Senioren voor u betekenen?
De verhuisadviseurs zijn professionals en vrijwilligers met kennis en ervaring op het gebied van ouderenhuisvesting en -zorg. Zij zijn goed bekend met het aanbod aan wonen en zorg in Nieuwegein en kunnen goed fungeren als schakel tussen vraag en aanbod. De hulp varieert van een oriënterend gesprek tot het intensief begeleiden bij het vinden van een andere woning. De verhuisadviseur brengt samen met u uw woon- en zorgbehoeften in kaart, en informeert u over het aanbod aan gelijkvloerse en seniorenwoningen in Nieuwegein. Zijn er belemmeringen om te verhuizen, dan zoeken ze naar alternatieven en oplossingen. Zo bekijken ze voor welke regelingen u mogelijk in aanmerking komt, zoals een voorrangsregeling of huurprijskorting.

Interesse? 
U vindt meer informatie op www.verhuisadviseursenioren.nl. U kunt ook bellen op dinsdag, woensdag en donderdag tussen  10.00 tot 14.00 uur naar (030) 236 18 04, een email sturen aan verhuisadviseur@stade.nl of een brief aan Stade Advies, Verhuisadviseur Senioren, Postbus 13124, 3507 LC Utrecht.


De Verhuisadviseur Senioren is een dienst die de gemeente Nieuwegein, Jutphaas Wonen, Mitros Nieuwegein en Portaal aanbieden voor de duur van (voorlopig) één jaar tot 1 april 2017. Deze dienst is één van de antwoorden op de behoefte, aangegeven door  senioren, om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. In de gemeente Utrecht zijn hier inmiddels positieve ervaringen mee opgedaan.
 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.