Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht over uw historische reacties

14 mei 2019


Op dinsdag 4 juni gaat WoningNet regio Utrecht over op een nieuw systeem. Als woningzoekende merkt u hier weinig van. Wel zal de website ongeveer een week niet bereikbaar zijn.

In een volgend nieuwsbericht leggen we precies uit wat er voor u verandert en wat er tijdens de overgangsperiode gebeurt. Houd dus goed de nieuwsberichten in de gaten. Voor nu willen we u graag wijzen op de mogelijkheid om uw oude reacties te bewaren.

Oude reacties bewaren
Een nieuw systeem betekent dat sommige oude gegevens niet meeverhuizen. Wees gerust, u hoeft straks niet al uw gegevens opnieuw in te voeren. Het gaat hier om de reacties die u in het verleden heeft geplaatst op woningen die al verhuurd zijn. Als u het fijn vindt om deze reacties te bewaren voor uw persoonlijke administratie, dan kunt u tot uiterlijk 23 mei een overzicht uitprinten.

Log hiervoor in en klik op Mijn Reacties. Onder het tabblad Historische reacties vindt u de printknop. Vanaf 4 juni worden de nieuwe reacties die u plaatst gewoon weer op dezelfde plek bewaard.

Meer nieuws
Het volgende nieuwsbericht verschijnt op 16 mei. Hierin leest u meer over de overgangsperiode van 23 mei tot 4 juni.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.