Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

28 Nieuwbouw appartementen in Fruitbuurt in de wijk Ondiep

26 januari 2017


Mitros is gestart met de bouw van 28 appartementen in Fruitbuurt in de wijk Ondiep. Ondiep is een veilige en geliefde wijk met de voordelen van dorp én stad. Het appartementengebouw komt op de hoek van de Laan van Chartroise met de Tomaatstraat. Bewoners met een terugkeerurgentie voor Fruitbuurt hebben een eerste voorrang op deze woningen.

Omschrijving woningen
De grootte van de appartementen varieert van circa 70-75 m2. De indeling van de appartementen is als volgt: woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche en een aparte toiletruimte. De benedenwoningen hebben een voordeur aan de straat en een tuin, de appartementen op de verdieping hebben een balkon en zijn bereikbaar via een trappenhuis met lift die uitkomt op de galerijen. 

Energiezuinige woningen
De woningen zijn goed geïsoleerd en energiezuinig. Op het dak van het appartementengebouw liggen zonnepanelen die stroom leveren voor de appartementen en de algemene elektra. De appartementen worden verwarmd door stadsverwarming en zijn voorzien van vloerverwarming. Verder zijn ze voorzien van een Warmte-Terug-Win-systeem als mechanische ventilatie. 
Om de nieuwe buurt en wijk een nette en verzorgde uitstraling te geven, zijn schotelantennes aan de woning of gevel niet toegestaan. Tegenwoordig bestaan er goede alternatieven, zoals digitale televisie en internet-tv.

Let op:
Aan het resultaat op welke plek u geëindigd bent kunt u geen rechten ontlenen. De eerste 28 kandidaten ontvangen een uitnodiging voor een acceptatiegesprek en de verhuurbrochure.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.mitros.nl/projecten/nieuwbouwprojecten "Fruitbuurt op de schop".

Hierop vindt u ook een verhuurbrochure met plattegronden van de appartementen.

3- kamerwoningen
Circa 70 m2 tot 75m2
- Woonkamer met open keuken 
- 2 slaapkamers 
- Badkamer met appart toilet 
- Tuin benedenwoningen en balkon bovenwoningen

Kenmerken:
• Ruime 3 kamer appartement
• Een levendige buurt 

Opleverprognose: vanaf eind 2017/begin 2018

Huurprijzen: Netto huur € 592,55. Voorschot servicekosten: € 15,00 tot € 20,00.

Meer informatie kunt u hier bekijken.

 
 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.