Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws uit de regio Utrecht ?

Op zoek naar een kamer met betekenis

08 maart 2019
Inn Between is een tijdelijk woonproject voor mensen met verschillende achtergronden, die samen met elkaar een community vormen.

Verhuisadviseur Senioren ook in 2019 actief in Utrecht en Nieuwegein

18 februari 2019
Wij vinden het belangrijk dat onze senioren prettig wonen in een huis dat past bij hun wensen en behoeften. Daarom zetten wij ook in 2019 weer de Verhuisadviseur Senioren in.

Recordaantal reacties op enquete over loting

15 februari 2019
Maar liefst 827 leden van ons klantpanel vulden de enquête over loting in. Dit betekent een record! Nog nooit eerder was de respons zo hoog. Dit geeft aan dat u loting een belangrijk onderwerp vindt.

Uw inschrijving verlengen wordt goedkoper

31 december 2018
We doen ons best om u zo efficiënt mogelijk te helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Hierdoor besparen we geld en daar profiteert u van.

Nieuwe enquete klantpanel

12 november 2018
Doe mee aan ons klantpanel en vul de enquête over loting in

Actief op zoek naar een woning? Maak uw profiel compleet met uw inkomensdocument

03 september 2018
Sinds kort is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. De gezamenlijke corporaties in de regio Utrecht willen hiermee het proces rondom het aanbieden van woningen soepeler laten verlopen. Door uw inkomensdocument alvast toe te voegen aan uw inschrijving, ziet de...

Nieuwe naam voor servicewoningen en beschut wonen: verzorgd wonen

08 augustus 2018
Via onze website vindt u ook sociale huurwoningen waar zorg wordt aangeboden. We noemen dit servicewoningen of beschutte woningen. Voortaan vindt u deze woningen terug onder de naam 'verzorgd wonen'.

Resultaten enquête over communicatie

04 juli 2018
Een tijdje geleden stelden we een aantal vragen over communicatie aan ons klantpanel. De vragen gingen over de manier waarop we met u communiceren en de middelen die we daarbij gebruiken.

Signaleringslijst: geen sociale huurwoningen beschikbaar bij ontruiming

14 juni 2018
Woningcorporaties verhuren en onderhouden niet alleen woningen, zij spannen zich ook in om hun huurders zo fijn mogelijk te laten wonen, ook in de wijk.

Nieuwe enquête klantpanel

12 maart 2018
Tijdens uw zoektocht naar een woning komt u op verschillende momenten in contact met WoningNet en de woningcorporaties.

Energiezuinige woning zoekt energiebewuste huurders

14 februari 2018
Bent u een energiebewuste huurder? Geweldig, dan heeft Bo-Ex een woning die wellicht bij u past. Medio mei start de bouw van 30 energiezuinige eengezinswoningen in de nieuwe woonwijk Rijnvliet.

Viveste en Volksbelang zijn één organisatie geworden

03 januari 2018
Viveste is een slagvaardige en krachtige woningcorporatie in het Kromme Rijngebied, met een sterke lokale en regionale binding.

Ruimere opzegtermijn bij opzeggen huurcontract

14 december 2017
U bent aan het zoeken naar een nieuwe woning. Het kan zijn dat u uw nieuwe droomhuis gevonden heeft of nog aan het oriënteren bent. Feit is dat bij het aangaan van een nieuw contract u de huidige woning moet opzeggen.

App HuisjeHuisje maakt vinden huurhuis makkelijker

07 december 2017
Goed nieuws voor iedereen in de regio Utrecht met een huurhuis én verhuisplannen. De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk huurhuis via je smarthphone makkelijker. HuisjeHuisje is een initiatief van 26 corporaties en ontwikkeld door WoningNet.

Resultaten derde enquete klantpanel

06 december 2017
Onlangs stelden we ons klantpanel een aantal vragen over het zoeken naar een woning op onze website.

Verscherpte aandacht voor vervalsing van documenten

06 december 2017
De Autoriteit woningcorporaties (Aw) constateert een toename van vervalsing van onder meer inkomensverklaringen bij kandidaat huurders om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning

Woningzoekende met indicatie krijgt voorrang op toegankelijke woning

24 juli 2017
Vanaf 1 juli 2017 reageren woningzoekenden met een fysieke beperking en indicatie met voorrang op toegankelijke woningen in Utrecht. Dit zijn gelijkvloerse-, rollator- of rolstoeltoegankelijke woningen.

Inschrijfkosten verlaagd

26 juni 2017
Schrijft u zich in als woningzoekende? Dan betaalt u vanaf 1 juli 2017 €25 inschrijfgeld (in plaats van €30).

Resultaten tweede enquete klantpanel

05 april 2017
Enige tijd geleden vroegen we ons klantpanel om vragen te beantwoorden over het opgeven van het inkomen. We merkten namelijk dat veel woningzoekenden een verkeerd inkomen opgeven en daardoor een woning mislopen. Dat willen we graag voorkomen.

Nieuwe enquête klantpanel nu online

08 december 2016
Voor het huren van een sociale huurwoning gelden inkomensvoorwaarden. Voldoet u niet aan die voorwaarden, dan komt u niet in aanmerking voor de woning die u wenst. Daarom is het belangrijk dat u het juiste inkomen opgeeft.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.