Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws uit de regio Utrecht ?

Sociale huurwoningen in voormalig gemeentehuis Nieuwegein

09 oktober 2019
In Meanderpark, vlakbij het centrum van Nieuwegein, vind je een ruime keus aan energiezuinige twee- en driekamerwoningen voor singles en stellen (evt. met kind).

Woningzoekende laat van je horen!

23 september 2019
Zoek jij een huis? Dan ben je niet de enige. Het gaat niet goed met de woningmarkt in Nederland. Er is een groot tekort aan huizen, appartementen en kamers.

Resultaten enquête over een landelijk systeem voor sociale huurwoningen

20 september 2019
Onlangs legden we ons klantpanel vragen voor over een eventueel landelijk systeem voor sociale huurwoningen. De respons was hoog. Maar liefst 761 panelleden (40%) vulden de enquête in.

Nieuwe enquête klantpanel nu online

04 juli 2019
Woningcorporaties, gemeenten en belangenverenigingen als Aedes en de Woonbond denken na over de mogelijkheden voor een landelijk systeem voor sociale huurwoningen

Spelregels veranderen per 1 juli

27 juni 2019
In de huisvestingsverordening staan de spelregels voor de verdeling van sociale huurwoning. Wat betekent het voor uw inschrijving als deze spelregels wijzigen?

Welkom op de nieuwe website

29 mei 2019
Wij hebben onze website vernieuwd zodat wij u nog beter kunnen helpen. De belangrijkste wijzigingen zetten wij hieronder voor u op een rijtje. We vragen u verder om de gegevens bij uw inschrijving aan te vullen.

Belangrijk bericht over uw historische reacties

14 mei 2019
Op dinsdag 4 juni gaat WoningNet regio Utrecht over op een nieuw systeem. Als woningzoekende merkt u hier weinig van. Wel zal de website ongeveer een week niet bereikbaar zijn.

qlinker

14 april 2019
qlinker is de nieuwe digitale woningcorporatie en een initiatief van Mitros. Met het eerste project Zijdebalen verhuurt qlinker haar eerste sociale huurwoningen in Utrecht. Bij qlinker willen we alles rond het huren van een huis zo makkelijk, snel, gebruikersvriendelijk en efficiënt mogelijk maken...

De eerste stap naar een woning zonder trap

02 april 2019
Gemeente Woerden en GroenWest starten doorstroomexperiment.

Verhuisadviseur Senioren ook in 2019 actief in Utrecht en Nieuwegein

18 februari 2019
Wij vinden het belangrijk dat onze senioren prettig wonen in een huis dat past bij hun wensen en behoeften. Daarom zetten wij ook in 2019 weer de Verhuisadviseur Senioren in.

Recordaantal reacties op enquete over loting

15 februari 2019
Maar liefst 827 leden van ons klantpanel vulden de enquête over loting in. Dit betekent een record! Nog nooit eerder was de respons zo hoog. Dit geeft aan dat u loting een belangrijk onderwerp vindt.

Uw inschrijving verlengen wordt goedkoper

31 december 2018
We doen ons best om u zo efficiënt mogelijk te helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Hierdoor besparen we geld en daar profiteert u van.

Nieuwe enquete klantpanel

12 november 2018
Doe mee aan ons klantpanel en vul de enquête over loting in

Actief op zoek naar een woning? Maak uw profiel compleet met uw inkomensdocument

03 september 2018
Sinds kort is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. De gezamenlijke corporaties in de regio Utrecht willen hiermee het proces rondom het aanbieden van woningen soepeler laten verlopen. Door uw inkomensdocument alvast toe te voegen aan uw inschrijving, ziet de...

Nieuwe naam voor servicewoningen en beschut wonen: verzorgd wonen

08 augustus 2018
Via onze website vindt u ook sociale huurwoningen waar zorg wordt aangeboden. We noemen dit servicewoningen of beschutte woningen. Voortaan vindt u deze woningen terug onder de naam 'verzorgd wonen'.

Resultaten enquête over communicatie

04 juli 2018
Een tijdje geleden stelden we een aantal vragen over communicatie aan ons klantpanel. De vragen gingen over de manier waarop we met u communiceren en de middelen die we daarbij gebruiken.

Signaleringslijst: geen sociale huurwoningen beschikbaar bij ontruiming

14 juni 2018
Woningcorporaties verhuren en onderhouden niet alleen woningen, zij spannen zich ook in om hun huurders zo fijn mogelijk te laten wonen, ook in de wijk.

Viveste en Volksbelang zijn één organisatie geworden

03 januari 2018
Viveste is een slagvaardige en krachtige woningcorporatie in het Kromme Rijngebied, met een sterke lokale en regionale binding.

Ruimere opzegtermijn bij opzeggen huurcontract

14 december 2017
U bent aan het zoeken naar een nieuwe woning. Het kan zijn dat u uw nieuwe droomhuis gevonden heeft of nog aan het oriënteren bent. Feit is dat bij het aangaan van een nieuw contract u de huidige woning moet opzeggen.

App HuisjeHuisje maakt vinden huurhuis makkelijker

07 december 2017
Goed nieuws voor iedereen in de regio Utrecht met een huurhuis én verhuisplannen. De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk huurhuis via je smarthphone makkelijker. HuisjeHuisje is een initiatief van 26 corporaties en ontwikkeld door WoningNet.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.