Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Belangrijk!
Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035.

Uitzondering
Er is een uitzondering op deze regel in de regio Utrecht. Met een inkomen tussen € 38.035 en € 48.655 (het zogeheten middeninkomen) kunt u in aanmerking komen voor een klein deel van de sociale huurwoningen. De advertenties met deze woningen zijn herkenbaar aan de tekst Toegankelijk voor middeninkomens. Uw inkomen wordt gecontroleerd op het moment dat een woning wordt toegewezen.

Wel of niet inschrijven voor een sociale huurwoning?
Uw inkomen kan altijd veranderen en daarom is het  belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is.

Meer informatie
Lees ook het algemene artikel over dit onderwerp.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Regio Utrecht
De regio Utrecht bestaat uit de gemeenten Bunnik, De Bilt, De Ronde Venen, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.

Inschrijven bij WoningNet kost €25. U kunt betalen met een doorlopende machtiging.
Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Deze kosten bedragen € 8,- per jaar en worden na het eerste jaar voor het eerst in rekening gebracht.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 23 mei tot 4 juni 2019 niet bereikbaar. 
Lees er meer over in dit nieuwsbericht

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.