Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Een woning zoeken


Zoekt u een woning? Klik dan op Woningaanbod en bekijk direct de mogelijkheden om zo snel mogelijk de woning te vinden die aan uw wensen voldoet. En zodra u bent ingelogd, wordt alles nog gemakkelijker.

Door uw woonwensen vast te leggen, krijgt u automatisch uw persoonlijke woningaanbod te zien. Daarbij staan niet alleen woningen die aan uw woonwensen voldoen, maar ook woningen waarop u de grootste kans van slagen heeft. Bovendien ziet u bij iedere woning in één oogopslag hoe groot uw slaagkans is.


Veelgestelde vragen

Het lukt mij niet om in te loggen, hoe los ik dit op?
Controleer of uw gebruikersnaam juist is ingevuld. Dit is uw e-mailadres of uw registratienummer. 

Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Toets het daarom exact in en zorg dat Caps Lock uit staat. Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag dan hier een nieuw wachtwoord aan. U ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail. 

Als u uw gegevens correct invult en u kunt toch niet inloggen, ververs dan de webpagina en probeer het nog eens. U ververst een pagina door de toetsen Ctrl en F5 tegelijk in te drukken.

Lukt het u hierna nog steeds niet om in te loggen, neem dan contact op met het Klantcontactcentrum. Onze medewerker helpen u graag verder.
Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

U kunt uw wachtwoord wijzigen als u bent ingelogd. Klik bij Mijn gegevens op Profiel.
Bij Overzicht van mijn gegevens kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan aan het Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.