Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Welkom op de nieuwe website

29 mei 2019


Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres als gebruikersnaam en niet meer met het uw registratienummer. U hoeft alleen op bevestigen te klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer. Als uw e-mailadres wordt gebruikt bij meerdere inschrijvingen en dus niet uniek is, dan blijft u inloggen met uw registratienummer.

Woonwensen opnieuw invullen
We konden uw woonwensen helaas niet meeverhuizen. Deze kunt u opnieuw invullen door eerst naar Mijn WoningNet en dan naar Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Woonwensen vult u uw wensen in. De woningtypes die u kunt kiezen zijn veranderd. Dit komt doordat de woningcorporaties in Nederland hun gegevens meer op elkaar afgestemd hebben. U kunt ook geen soort woning meer kiezen. Dit heet nu de doelgroep. Zoekt u dus een woning voor senioren, kies dan de doelgroep Senioren. U kunt uw woonwensen ook leeg laten. U krijgt dan alle beschikbare woningen die bij uw inkomen passen te zien.

Profiel aanvullen
Er is in uw profiel een verplicht veld bijgekomen waar u uw voornaam invult. Hiervoor moet u wel eerst inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huishoudsamenstelling en inkomen vult u uw voornaam in en die van uw eventuele medeaanvrager en/of kinderen. De reden van het invullen van een voornaam is om dubbele inschrijvingen te voorkomen en het makkelijk kunnen identificeren van tweelingen en woningzoekenden met dezelfde achternaam.

Verder vragen wij u om extra informatie over uw huidige woonsituatie op te geven. Bijvoorbeeld wie de verhuurder is van uw woning. Sommige voorrangsregelingen zijn namelijk gebaseerd op hoe u nu woont, zoals de doorschuifregeling en Van Groot naar Beter.

Betalingen via Buckaroo
We hebben het betalingsverkeer uitbesteed aan Buckaroo. Zij kunnen de betalingen sneller en veiliger verwerken. Ook kunt u voortaan via iDEAL betalen. Daarnaast kunt u via uw bank een digitale incassomachtiging afgeven. Heeft u al een doorlopende machtiging aan ons afgegeven? Dan hoeft u niets te wijzigen. Op uw rekeningafschrift ziet u de omschrijving Buckaroo Stichting Derdengelden inzake WoningNet regio Utrecht.

E-mails
Geen verandering op de website, maar wel noemenswaardig. De teksten van de e-mails die u van ons en van de woningcorporaties ontvangt hebben een opfrisbeurt gekregen. Ook hebben wij extra mails toegevoegd in het aanbiedingsproces, om u nog beter te informeren.

Digizine verzending op andere dagen
Voortaan ontvangt u het Digizine elke dinsdag- en vrijdagavond per e-mail.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.