Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Nieuwbouw koop (voorinschr.)

Aangeboden door Bouwfonds Asr Vastgoedontwikkeling

De Vocalist / Terwijde / Appartementen De Vocalist

€ 145.500 - € 169.000 ?

Utrecht - Leidsche Rijn - 2 - 3 kamers

Nieuwbouw koop (voorinschr.)
€ 145.500 - € 169.000

Reageren tot

10 maart 2014 08:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

×

Woningomschrijving


Start verkoop zaterdag 1 maart a.s. van 13.00 tot 15.00 in de bouwkeet op de bouwlocatie aan de Jazzboulevard in Utrecht.

Terwijde
Het nieuwbouwproject De Vocalist ligt in Terwijde, in het noordelijke deel van Leidsche Rijn in Utrecht. Terwijde is een moderne en dynamische wijk, met veel ruimte in een afwisselend straatbeeld. Het is een leefgebied met veel water. Brede watergangen, rietoevers, kleine bruggetjes en een stadspark (het Waterwinpark) zijn sterk bepalend voor de sfeer.

De Vocalist
De 37 appartementen in gebouw De Vocalist liggen boven winkelcentrum Terwijde. De appartementen zijn verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdieping. De bouw is reeds gestart. De eerste bewoners ontvangen in het najaar van 2014 hun sleutel.

Winkelcentrum Terwijde wordt het levendige en veelzijdige hart van de wijk. Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook in speciaalzaken en horecagelegenheden. Centraal in het winkelcentrum vind je een gezellig ontmoetingsplein en dankzij de fraaie puien en gevels en de prettige sfeer voel je je direct thuis.

Bereikbaarheid
Terwijde ligt vlakbij de A2 en heeft een eigen NS station. Dit station biedt een snelle verbinding met Utrecht, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Met de trein ben je in slechts 8 minuten in hartje Utrecht, dat is dus praktisch naast de deur. Ook rijden de buslijnen 19 en 39 door Terwijde. Fiets je liever? Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Utrecht.

Interesse?
Schrijf je dan nu in op www.devocalist-utrecht.nl en wij houden je op de hoogte. Verkoop zal geschieden middels inschrijving WoningNet. Daarom moet u ook reageren via deze advertentie.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Appartementen De Vocalist

Utrecht

Leidsche Rijn

Beschrijving
Appartement/Flat
61 - 77 m²
2 - 3 (1 Slaapkamer)
Vrije tekst
011400004
Vraagprijs koopwoning
Minimale koopprijs 145.500,00
Maximale koopprijs 169.000,00
Maandlasten 0,00
Bouw
Appartement/Flat
Nieuwbouw
2014
Indeling
61 - 77 m²
2 - 3 (1 Slaapkamer)
0 m²
0 m²
Foto's en video's ?
Downloads

Geen downloads beschikbaar

Google Street View

Geen Street View beschikbaar

Buurt

Deze oude stad is centraal gelegen in Nederland en is door deze gunstige ligging zeer in trek. Zowel qua openbaar vervoer als per auto uitstekend te bereiken. De Domstad heeft veel te bieden. Woningen zijn er voor ieder wat wils; oud bouw, nieuwbouw, eengezinswoningen, flats, beneden- en bovenwoning. Goedkope en dure huurwoningen, maar ook koopwoningen in allerlei prijsklassen. Ook heeft deze stad veel te bieden op het gebied van monumenten, kunst, cultuur, muziek en andere uitgaansgelegenheden. Een zeer breed scala van winkels en eetgelegenheden maken de binnenstad sfeervol. In de stad zijn ook volop mogelijkheden voor sport en recreatie.

Geen Street View beschikbaar

Wachttijd voor deze woning

De wachttijdindicatie is berekend op basis van toegewezen woningen in de afgelopen 2 jaar


Deel deze woning

Wachttijd voor deze woning
De wachttijdindicatie is berekend op basis van toegewezen woningen in de afgelopen 2 jaar

Gebaseerd op

37 woningen

Reageren tot

10 maart 2014
08:00

U kunt niet meer reageren op deze woning.

×

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.