Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Aangeboden door GroenWest vestiging Woerden

Hobbemastraat 138

€ 515,13 ?

Woerden - Schilderskwartier - 4 kamers

€ 515,13

Wachttijdindicatie

Vanaf 6 jaar

Reageren tot

23 januari 2014 08:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

×

Woningomschrijving


Wilt u in aanmerking komen voor een sociale huurwoning dan dient u een IB 60 formulier te Accepteert u deze woning, dan vragen wij u in ieder geval om uw definitieve aanslag inkomstenbelasting (2012) of een IB60-verklaring aan ons te overhandigen. Een IB60-verklaring vraagt u op bij de belastingdienst, via telefoonnummer 0800-0543. De verklaring wordt u binnen vijf werkdagen toegestuurd. De portiek woning is gelegen in het Schilderskwartier. Op 300 meter afstand is een winkelcentrum aanwezig met o.a de Jumbo, een bakker, slager, drogist enz. De woning wordt verwarmd door een collectieve cv installatie. Tevens beschikt de woning over een dichte keuken en een klein balkonnetje aan de voorzijde. Beneden heeft u nog de beschikking over een berging. Het gezellige centrum van Woerden ligt op fiets afstand. Wilt u reageren, maar beschikt u nog niet over één van beide documenten? Vraag dan direct een IB60-verklaring aan. Bent u student en ontvangt u studiefinanciering, lever dan uw beschikking van DUO voor 2013 bij ons in. Als u de eerste kandidaat bent voor deze woning, dan ontvangt u een e-mail met meer informatie over de inkomenstoets en de overige documenten die u moet inleveren. Voor meer informatie kunt u kijken op http://extranet.groenwest.nl/woonzuil/ overleggen. U kunt deze aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Hobbemastraat 138

3443CN Woerden

Schilderskwartier

Beschrijving
Appartement/Flat
58 m²
4 (3 Slaapkamers)
07-02-2014 (o.v.)
011403032
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang voor urgentie

Huurprijs

Netto huurprijs 437,05
Servicekosten 17,08
Verwarmingskosten 61,00 +
Bruto huurprijs 515,13
U betaalt per maand 515,13
Rekenhuur 449,55
Bouw
Appartement/Flat
Normale woning
Bestaande bouw
1968
F
Indeling
58 m²
4 (3 Slaapkamers)
20 m²
12 m²
8 m²
8 m²
2
Foto's en video's ?
Foto Hobbemastraat
Google Street View
Buurt

Het Schilderskwartier is de meest noordelijke wijk van Woerden, grenzend aan de polder. De wijk is gebouwd in de jaren 60 en sinds 2008 wordt er veel gerenoveerd en opnieuw gebouwd. Het is een wijk met een grote diversiteit aan huizen: eengezinswoningen, portiekwoningen, etagewoningen, hoog- en laagbouw seniorenwoningen en zorgwoningen. De wijk ligt op loopafstand van het centrum.
 

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze woning te kunnen reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze woning te kunnen reageren.

Wachttijdindicatie

Vanaf 6 jaar

Reageren tot

23 januari 2014
08:00

U kunt niet meer reageren op deze woning.

×

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.