Aangeboden door:
Bouwfonds Asr Vastgoedontwikkeling

Appartementen De Vocalist
Nieuwbouw koop (voorinschr.) Deze foto is niet beschikbaar.
Vraagprijs: € 145.500 - € 169.000

Appartementen De Vocalist
Utrecht
Leidsche Rijn /Terwijde

Appartement/Flat 2-3 kamers 37 woningen 37 beschikbaar

 • U kunt niet meer reageren op deze woning,
  de reactietermijn is verstreken op:
  10-3-2014 | 8:00 uur
 • Overzicht

  Deze oude stad is centraal gelegen in Nederland en is door deze gunstige ligging zeer in trek. Zowel qua openbaar vervoer als per auto uitstekend te bereiken. De Domstad heeft veel te bieden. Woningen zijn er voor ieder wat wils; oud bouw, nieuwbouw, eengezinswoningen, flats, beneden- en bovenwoning...

  Uitgebreide beschrijving

  Beschrijving
  Type woning Appartement/Flat
  Oppervlakte 77 m²
  Aantal kamers 2,00 - 3,00
  Advertentienummer 011400004

  Disclaimer

 • Uitgebreid

  Start verkoop zaterdag 1 maart a.s. van 13.00 tot 15.00 in de bouwkeet op de bouwlocatie aan de Jazzboulevard in Utrecht.

  Terwijde
  Het nieuwbouwproject De Vocalist ligt in Terwijde, in het noordelijke deel van Leidsche Rijn in Utrecht. Terwijde is een moderne en dynamische wijk, met veel ruimte in een afwisselend straatbeeld. Het is een leefgebied met veel water. Brede watergangen, rietoevers, kleine bruggetjes en een stadspark (het Waterwinpark) zijn sterk bepalend voor de sfeer.

  De Vocalist
  De 37 appartementen in gebouw De Vocalist liggen boven winkelcentrum Terwijde. De appartementen zijn verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdieping. De bouw is reeds gestart. De eerste bewoners ontvangen in het najaar van 2014 hun sleutel.

  Winkelcentrum Terwijde wordt het levendige en veelzijdige hart van de wijk. Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook in speciaalzaken en horecagelegenheden. Centraal in het winkelcentrum vind je een gezellig ontmoetingsplein en dankzij de fraaie puien en gevels en de prettige sfeer voel je je direct thuis.

  Bereikbaarheid
  Terwijde ligt vlakbij de A2 en heeft een eigen NS station. Dit station biedt een snelle verbinding met Utrecht, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Met de trein ben je in slechts 8 minuten in hartje Utrecht, dat is dus praktisch naast de deur. Ook rijden de buslijnen 19 en 39 door Terwijde. Fiets je liever? Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Utrecht.

  Interesse?
  Schrijf je dan nu in op www.devocalist-utrecht.nl en wij houden je op de hoogte. Verkoop zal geschieden middels inschrijving WoningNet. Daarom moet u ook reageren via deze advertentie.


  Foto's

  Bouw
  • Appartement/Flat

   Type woning
  • Alle woningen

   Soort woning
  • Nieuwbouw

   Soort bouw
  • 2014

   Bouwjaar
  Indeling
  • 77 m²

   Oppervlakte
  • 2,00 - 3,00

   Aantal kamers
 • Foto's en plattegrond
  Foto's
  Video's

  Er zijn geen video's beschikbaar van deze woning.

  Plattegronden

  Er zijn geen plattegronden beschikbaar van deze woning.

  Brochures en overige informatie

  Er zijn geen brochures beschikbaar over deze woning.

  Google Streetview
 • Buurt

  Deze oude stad is centraal gelegen in Nederland en is door deze gunstige ligging zeer in trek. Zowel qua openbaar vervoer als per auto uitstekend te bereiken. De Domstad heeft veel te bieden. Woningen zijn er voor ieder wat wils; oud bouw, nieuwbouw, eengezinswoningen, flats, beneden- en bovenwoning. Goedkope en dure huurwoningen, maar ook koopwoningen in allerlei prijsklassen. Ook heeft deze stad veel te bieden op het gebied van monumenten, kunst, cultuur, muziek en andere uitgaansgelegenheden. Een zeer breed scala van winkels en eetgelegenheden maken de binnenstad sfeervol. In de stad zijn ook volop mogelijkheden voor sport en recreatie.

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Stuur deze advertentie door
Nieuwbouw koop (voorinschr.) Deze foto is niet beschikbaar.
Vraagprijs: € 145.500 - € 169.000

Appartementen De Vocalist
Utrecht
Leidsche Rijn /Terwijde

Appartement/Flat 2-3 kamers 37 woningen 37 beschikbaar

Versturen
×
geenfotogroot_en


Aangeboden door